Domowe przetwory w toku. Ogórki zakiszone, mirabelki i aronia zaprawione. Na bieżąco robią się: mus jabłkowy i powidła jabłkowo-aroniowo-rózane. Nalewka z płatków dziewanny i rajskich jabłuszek nabiera aromatu. Teraz kolej na nalewkę z pigwowca japońskiego i z owoców róży pomarszczonej.
Homemade preserves in progress. Cucumbers ensiled, damson plum and aronia
seasoned. On a regular basis are getting: apple sauce and jam from apple, chokeberry and rose. Tincture of mullein flakes and paradise apples takes on the flavor. Now turn on the tincture of Japanese quince and fruits of wrinkled rose.
Hemlagade konserver pågår. Gurkor ensileras, damson plommon och aronia kryddat. Vi gör hela tiden: äppelmos och en sylt med äpplen, aronia och ros. Tinktur av kungsljus flagorna och paradise applena tar på smak. Nu vänder på tinktur av japansk kvitten och frukter av skrynkliga ros.
Hemlagade konserver pågår. Gurkor ensileras, damson plommon och aronia kryddat. Vi gör hela tiden: äppelmos och en sylt med äpplen, aronia och ros. Tinktur av kungsljus flagorna och paradise applena tar på smak. Nu vänder på tinktur av japansk kvitten och frukter av skrynkliga ros.
Same pyszności:) musy dżemy soki nalewki- prawdziwe skarby:) pozdrawiam.miłego dnia
OdpowiedzUsuńMiłego dzionka Tobie również Agatko <3.
Usuń